Advanta ‘betankt’ haar klanten !

Advanta 'betankt' haar klanten !

Zoals elk jaar loopt er ook dit jaar een Advanta-voorjaarsactie, meerbepaald wie 100 kg AQM gazonmengsel aankoopt (zijnde Ravot, Extenso, Versailles, Presto, Supersporta of Renova) ontvangt een handige jerrycan van Birchmeier ter waarde van 40 Euro.

Wat is AQM?

Voor wie AQM nog niet kent, het staat voor Advanta Quality Mixtures en het is een label gekoppeld aan een streng kwaliteitscontroleprogramma dat enkel hoogwaardig en betrouwbaar uitgangsmateriaal garandeert voor gazons en sportvelden.

De graszaadmengsels bestaan uit de nieuwste en hoogst geklasseerde rassen, met de internationale rassenlijsten als leidraad. Het gaat hierbij om eersteklas zaaizaadkwaliteit, waarbij nog strengere normen gehanteerd worden dan de algemeen wettelijke Belgische (EC) standaarden op het vlak van kiemkracht en zuiverheid. Standaard wordt dit graszaadmengsel behandeld met Headstart Advance, de meest complete graszaadcoating.

Voorwaarden voor deelname aan de actie

Deze actie is enkel geldig voor tuinaanleggers met handelsregisternummer en voor bovengenoemde gazonmengsels. Stuur een kopie van uw aankoopfactuur naar isabelle.dedrie@limagrain.be of stuur de originele labels van de verpakking naar :

Limagrain Belgium
Kaaistraat 5
8581 Avelgem-Kerkhove

De actie is geldig van 1 januari 2018 tot 30 juni 2018 en dit zolang de voorraad strekt. Let wel, maximum 2 stuks per klant zodat we aan alle aanvragen kunnen beantwoorden.